Despre Noi

GravExpert

Este o firmă specializată în gravură asistată de calculator care, prin personalul său, beneficiază de o experienţă de peste 20 de ani în domeniu.

Executăm toată gama de plăci gravate informative, de orientare şi semnalizare, atât pentru interior cât şi pentru exterior, utilizate în domenii civile (hoteluri, sedii de firme, birouri, plăci profesionale şi publicitare) şi/sau industriale (feţe pentru aparate, etichete butoane, rigle drepte sau curbe, gradare de precizie), pe materiale plastice şi metalice dublu sau triplu strat, lemn, marmură, sticlă şi altele.

De asemenea personalizăm prin gravare obiecte promoţionale, plachete, medalii, cupe, şi orice alte produse.

Putem realiza litere volumetrice şi plăci tip „prolight” simple sau cu diverse moduri de iluminare.

Lăţimea maximă a plăcilor gravate – realizate dintr-o bucată – este de 1500 mm, lungimea acestora fiind dată de lungimea plăcii brute. Plăcile de dimensiuni mai mari se execută din mai multe piese.

Proiectele de reclamă, informare şi semnalizare realizate răspund în mod unitar tuturor exigenţelor în domeniu.

Datorită gamei foarte largi a aplicaţiilor, a materialelor folosite sau a produselor ce se pot realiza prin gravare, conţinutul acestui site este orientativ; pentru orice nelămurire sau cerinţă specifică nevoilor dumneavoastră vă invităm să ne contactaţi.

Vizionare plăcută şi… profitabilă!